Ιλισσός Β' // Οι πηγές του ιερού ποταμού στην Καλοπούλα και αρχαίοι μύθοι της περιοχής [βίντεο]Ιλισσός Β' // Οι πηγές του ιερού ποταμού στην Καλοπούλα 
και αρχαίοι μύθοι της περιοχής [βίντεο]


Λίγα λόγια

Η Γεωμυθική σε συνεργασία με τις ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν την σειρά τεκμηριογραφημάτων: 

«ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΣΣΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ». 
Αναζητώντας τα αρχαία ιερά κατά μήκος του ποταμού. 

Στο δεύτερο τεκμηριογράφημα της σειράς Επί των Οδών Έρευνα ξεκινάει η επί τόπου έρευνα και ανάλυση του ιερού ποταμού, με αφετηρία τις πηγές του στον Υμηττό. Βρισκόμαστε στην περιοχή της Καλοπούλας στον Υμηττό, όπου παρουσιάζουμε την ιστορία της περιοχής και δυο μυθολογικές ιστορίες, που έλαβαν χώρα στο σημείο. Την ερωτική μάχη της Αθηνάς με τον Ήφαιστο και την τραγική ερωτική ιστορία του Κέφαλου και της Προκρίδος.

Δείτε το βίντεο εδώ:
Σχόλια

  1. Ισως θα μπορουσατε να παιρνατε μαζι σας κι ενα μικρο γκρουπ οπου αυτο ειναι δυνατον βεβαια! Εγω προσωπικα ενδιαφερομαι αν γινεται τα Σαββατοκυριακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιότιμη κυρία Γεωργακούλου καλησπέρα σας. Απαντούμε εμείς ως κανάλι, διότι το VETO το έχουμε θέσει εμείς,για την προσέλευση κοινού. Δεν είναι εύκολο να έχουμε κόσμο μαζί μας, την στιγμή που σκηνοθετούμε ή καταγράφουμε.Η όλη εργασία γίνεται άκρως επαγγελματικά και απαιτεί συγκέντρωση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου