Περπατώντας μέσα στην φυσική κοίτη του Ιλισσού ποταμού // Κλάδος Γουδί - Πολυτεχνειούπολη [βίντεο]

Περπατώντας μέσα στην φυσική κοίτη του Ιλισσού ποταμού.
Κλάδος Γουδί - Πολυτεχνειούπολη [βίντεο]


Λίγα λόγια

Συνεχίζοντας την σειρά μας Γεωμυθικές διαδρομέςξεκινάμε πλέον μια περιπατητική περιήγηση μέσα στους κλάδους του Ιλισσού ποταμού, που παραμένουν σε ανοιχτή και φυσική κατάσταση. Αφού οδηγήσαμε (είτε με αυτοκίνητο είτε με ποδήλατο) πάνω στους σύγχρονους δρόμους των Αθηνών οι οποίοι κρύβουν από κάτω τους, κλάδους του Ιλισσού ποταμού, συνεχίζουμε το Ιλισσιακό οδοιπορικό μας, μέσα στους κλάδους όπου σώζονται ακόμα σε ανοιχτή και φυσική κατάσταση. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των περιηγήσεων θα ολοκληρώσουμε την καταγραφή του Ιλισσού ποταμού με τα υπόγεια πλέον τεκμηριογραφήματα.

Στο παρόν Α' μέρος περπατάμε μέσα στην φυσική κοίτη, στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης και του Γουδίου, μέσα στον βόρειο κλάδο του Ιλισσού της Πολυτεχνειούπολης. Αφετηρία είναι το τεχνικό - γέφυρα της εισόδου της Πολυτεχνειούπολης από την Λεωφόρο Κατεχάκη και προορισμός η αρχή της υπογειοποίησης του κλάδου αυτού στο Γουδί, μπροστά από το 5ο Λύκειο Γουδίου (Ζωγράφου).

Δείτε το οδοιπορικό εδώ:




Σχόλια

  1. Κάποια εθελοντική ομάδα θα ήθελε να έρθει σε συνεννόηση μαζί σας. Μπορείτε να μου δώσετε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσει ο αρχηγός μαζί σας; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου