Το δικαίωμα στον χώρο // Το παράδειγμα τον ρεμάτων [ομιλία]


Λίγα λόγια

Συμμετοχή στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας, διά της υπευθύνου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος και το Π.Μ.Σ. «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» του Ε.Κ.Π.Α., τον Ο.Α.Σ.Π. και τις Διευθύνσεις Β ́/θμιας Εκπ/σης Α' και Γ' Αθήνας, με θέμα: "Αντιμετωπίζοντας τις φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές και στο χώρο του σχολείου"

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους. Στο Σεμινάριο συμμετείχαν 60 εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις. Το σεμινάριο διεξήχθη την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και το Σάββατο 10 Μαρτίου στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.

~~~

Ομιλία με θέμα: "Το δικαίωμα στον χώρο: Το παράδειγμα τον ρεμάτων

Ομιλητής: Δημήτρης Θεοδοσόπουλος, Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Μέλος Δ.Σ. Πανελλήνιου Συλλόγου Ροή - Πολίτες Υπέρ των Ρεμάτων, Ομάδα Γεωμυθική

Δείτε την ομιλία πατώντας εδώ η εδώ:



Σχόλια